Allmänt:Saknaden

Jag ser att det är flera som tittar in här ibland. Det är jag jätteglad för, och jag är ledsen att jag inte skriver mer, men det var aldrig riktigt så det var tänkt - att jag skulle skriva var dag. Jag skriver då det faller mig in; om det jag känner för.
 
Det går inte EN dag utan att jag hemsöks av Seychellerna.
 
Jag saknar enkelheten, glädjen så mycket. Det finns en stor skillnad mellan att skynda och stressa som jag ser mycket tydligare än någonsin tidigare. Skillnaden mellan att springa i blöt våtdräkt från den lilla straden upp till lägret för att hinna dra på sig en t-shirt över bikinin och grabba tag i vattenflaskan innan man hoppar in i minibussen som redan är i rörelse mot Port Launay och barnhemskidsen, så att jag hinner leka med dem en gång till och sedan dansa och laga mat med de andra volontärerna tills dess att det blir mörkt -& att stressa för att hinna med ett till #¤*=?! skolarbete den där regniga eftermiddagen i december, hinna övningsköra, hinna läsa ut två böcker och skriva tre rapporter under jullovet (och samtidigt försöka ha ett socialt liv och inte verka som en ond ande). Det ena fyller mig med glädje, längtan, hopp medan det andra å andra sidan fyller mig med en tomhet som gör att jag aldrig orkar ta tag i saker på riktigt, aldrig riktigt gör mitt bästa och hela tiden får sämre, sämre självförtroende.
Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till - ska jag läsa till läkare direkt? Ska jag läsa till något annat direkt? Ska jag åka tillbaka ner till Seychellerna efter studenten? Ska jag satsa på marinbiologin istället för den mänskliga biologin, eftersom jag tycker den är så fantastisk fastän det inte finns särskilt stora yrkesförhoppningar inom ämnet? Ska jag läsa något tekniskt, inom miljö kanske? Herregud, jag måste ju snart bestämma mig.  Något jag i alla fall bestämt är att jag ska avlägga Rescue Diver i sommar, har hört att den ska vara den roligaste kursen av dem alla! Det ser jag verkligen fram emot!
 
Jag är väldigt splittrad kring ganska många saker just nu, och därför har det kanske inte blivit att jag skrivit här heller. Men jag har några idéer om vad jag skulle vilja skriva om, ett par texter till.
 
 
Puss och kram
Lovisa
 


RSS 2.0Follow on Bloglovin